MAS SABINOVSKO

  • portfolio

    Sabinovsko je znova NAJ

    • 12.10.2022 12:43
    • čítaný: 484x

    Aj tento rok sme sa s Vašou pomocou zapojili do celoslovenskej súťaže NAJKRAJŠIA FOTOGRAFIA Z ÚZEMIA MAS 2022. Ide už o 12. ročník súťaže, ktorú organizuje Národná sieť rozvoja vidieka SR.

    Do súťaže zaslali fotky MASky z celého Slovenska a hlasovanie prebiehalo cez FB stránku NSRV SR. Víťazov oceňoval pán minister pôdohospodárstva JUDr. Samuel Vlčan na tohtoročnom Agrokomplexe v Nitre. Za MAS sme ceny víťazom odovzdali na Jesennom kultúrnom festivale v Sabinove.

    Celkovo súťažilo 127 fotografií v siedmich kategóriách. Je pre nás veľkou cťou, že naše a teda vaše fotografie získali popredné umiestnenie.

    V kategórii NAŠA BUDÚCNOSŤ získala krásne 2. miesto fotografia s názvom Bezstarostné detstvo. Jej autorkou je Anička Hitriková. Cenu si prevzala jej sestra Katka Hitriková, ktorá je na víťaznej fotografii. Odovzdali sme diplom a hodnotnú cenu od NSRV SR.

    Nie je to prvý krát, čo MAS Sabinovsko získalo 1. miesto vo fotosúťaži. V kategórii NAŠA PRÍRODA získal skvelé 1. miesto pán Mgr. Jozef Kovalík s fotografiou Úsmev, prosím. Pán Kovalík získal už viaceré ocenenia v tejto súťaži, napríklad v roku 2019 absolútne víťazstvo v rámci Slovenska s fotografiou "Vlk". Odovzdali sme mu špeciálne vyrobené ocenenie, diplom a vecnú cenu od NSRV SR.

    Chcete poznať celoslovenského, teda absolútneho víťaza v tejto fotosúťaži? Je ním práve pán Kovalík s fotografiou Úsmev, prosím. Srdečne gratulujeme, je pre nás veľkou cťou, že zvíťazila práve táto naša fotografia. Odovzdali sme špeciálne vyrobené ocenenie, diplom a vecnú cenu od NSRV SR, ktorá obsahuje okrem iného aj fotoaparát s tlačiarňou.

    Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do súťaže, najmä víťazom a sme veľmi radi, že ste reprezentovali našu MAS.

    Podrobné informácie o výsledkoch súťaže a katalóg fotografií v elektronickej forme nájdete na https://www.nsrv.sk/index.php?pl=18&article=2795

    Zdroj fotografií: Jozef Kovalík, Anička Hitriková, FB Život v Sabinove, archív NSRV SR